+34 646730065reservas@munichrent.es

Lloguer de cotxes i vaixells a Barcelona

Comptem amb la gamma més àmplia del mercat exclusiva amb vehicles BMW i MINI amb GPS integrat

Avís legal

En virtut del compliment de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem: MUNICH RENT SL, amb domicili a CARRER DE COSTA I DEU 137 (08205) Sabadell, número d’identificació fiscal B64219512, és titular de la pàgina www.munichrent.es. Per a qualsevol consulta relacionada amb els serveis pot posar-se en contacte amb MUNIC RENT S.L. al domicili anteriorment indicat.

2. Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina www.munichrent.es, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements en ell continguts són titularitat de MUNICH RENT S.L. a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

3. Aquestes condicions generals regulen l’accés i utilització del lloc https://www.munichrent.es (des d’ara La Web) que MUNICH RENT S.L. posa gratuïtament a disposició dels usuaris d’Internet. L’accés al mateix implica la seva acceptació sense reserves. La utilització de determinats serveis oferts en aquest lloc es regirà, a més, per les condicions particulars previstes en cada cas, les quals s’entendran acceptades pel mer ús de tals serveis.

4. S’autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut de la web només i exclusivament si concorren les següents condicions:

5. MUNICH RENT S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la Web, de la configuració i presentació d’aquesta i de les condicions d’accés.

6. MUNICH RENT S.L. no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la Web o al seu contingut, ni que aquesta es trobi actualitzada. MUNICH RENT S.L. durà a terme, sempre que no concorrin causes que ho facin impossible o de difícil execució, i tan aviat tingui notícia dels errors, desconnexions o falta d’actualització en els continguts, totes aquelles tasques necessàries per resoldre els errors, restablir la comunicació i actualitzar els continguts.

7. Tant l’accés a la Web com l’ús no consentit que pugui efectuar-se de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. MUNICH RENT S.L no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquest accés o ús. MUNICH RENT S.L. no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), o als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de:

MUNICH RENT S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts enllaçats a la Web, sempre que siguin aliens a la mateixa, ni garanteix l’absència de virus o altres elements en els mateixos que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (hardware i software), en els documents o els fitxers de l’usuari, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol classe causats a l’usuari per aquest motivo.En el cas que qualsevol usuari, client o un tercer, considerés que el contingut o els serveis prestats per les pàgines enllaçades són il·lícits o lesionen béns o drets del propi usuari, d’un client o d’un tercer susceptibles d’indemnització, i, en particular, consisteixen en:

Haurà de notificar a MUNICH RENT S.L. a l’adreça de correu electrònic reservas@munichrent.es

9. La utilització no autoritzada de la informació continguda en la Web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual